söndag 1 juli 2012

Sommarsöndag!

Elias som är mer i vattnet än på land!

Härliga Elias

Lillebror och Storebror

Trött Hannes, trots att han sov till 9.50 idag!
Idag söndag har vi haft en sådan där dag som man bara måste ha ibland. Samla ihop sig inför en ny vecka liksom. Vi har tvättat (nåja, vi tvättar fortfarande och skulle kunna hålla på ett par dagar i sträck utan problem), bytt sängkläder (barnen har fått nya som jag beställde på www.sovtex.se superfina), tränat, badat, solat, Ulla och Christer tittade in på en snabb fika. Nu packar vi barnens väskor, vi ska på Madonna imorgon i Köpenhamn och de ska sova över hos farmor och farfar.

Jag och Elias har varit i Skanör och handlat fisk (mums) och på vägen tillbaka träffade vi Ania på Toppen i Höllviken (farmor, hon hälsade så gott).

Så nu blir det en ny arbetsvecka med fritids för barnen, nattsudd hos farmor och farfar, Madonna för oss, sista veckan på simskolan för Hannes, sista veckan på fritids för Elias sen slutar han för gott, tennis, ja you name it!!! Henrik har sin sista arbetsvecka, sen väntar 5 veckors semester för honom (själv ska jag arbeta 3 veckor till och just nu känns det fruktansvärt länge....). På fredag kommer Linda, Ben och Sam till Sverige, ska bli roligt att äntligen få träffa dem igen, det var 2 år sedan sist och Sam har vi ju faktiskt aldrig träffat!

Hoppas att ni har haft en lika härlig sommardag som vi har haft!

1 kommentar:

Annika sa...

Tack för en supertrevlig kväll! Det får verkligen inte gå så länge mellan gångerna vi ses! Kram