onsdag 18 juli 2012

Äventyr och camping

Som övriga dagar väcks vi idag av regnet som smäller mot husvagnen. Kvällen igår var ljum och skön så vi satte aldrig igång värmaren när vi gick och lade oss. Barnen märkte inget men jag frös som bara den framåt morgonkvisten. 16 grader i husvagnen, säger bara sommar ljuva sommar:-(

Idag skall vi besöka Halmstad äventyrspark. Hannes som just nu är helt frälst i filmen "Pirates of the Caribbean" hade sett att de har en liknande skepp där som man kan leka på. Så dagens mål är satt. Skall bara vänta ut regnet.

Krockbilar
 Vi började med lite karuseller eftersom köerna inte var så långa. Krockbilar är ju aldrig fel. Hannes nådde inte ner till pedalerna så Elias fick köra.
Jack Sparrow i egen hög person showar
 Sen blev det "Pirates" för hela slanten och några till. Först egen lek på fartyget och sedan en fantastisk (??) show som fängslade alla barn och föräldrar.
En gammal vän, fru Ko, lika enfaldig som jag
 Själv träffade jag en gammal kompis och vi hade ett och annat trevligt att utbyta. Tyvärr ville hon inte följa med på dejt i husvagnen :-)
Elias åker vattenrutschkana
 Vädret, som efterhand blev bättre, innebar byte till badkläder och sedan vattenrutschkana ett tag. Elias som numera är hälften fisk och hälften människa bangade inte.
Lillebror Björk
 Lillebror däremot klagade på de 25 graderna vattnet höll, och doppade bara tårna. Sen frös han som en hund i en timme.
 Väl tillbaka på campingen så blev det bad i havet (bara jag för de andra hade ju redan badat och man kan ju inte bada två gånger samma dag, tydligen). Efter en löptur längs stranden och en massa spark-åk så blev det äntligen middag, tillagad över gasolspis i husvagnen.

Nu skall jag få stryk i UNO (igen...) över en kopp kaffe och en glass, och sen är det dags att bädda och nanna. Tack för idag!

3 kommentarer:

Pernilla och Henrik sa...

Kolla så att barnen inte fuskar när ni spelar UNO, risken är stor!!!

Anonym sa...

Verkar som ni har jättetrvligt trots regnet. Du skall nog vara glad att den glada fru ko inte ville följa med till husvagnen, hade kanske blivit lite trångt men ni hade ju åtmintsone fått mjölk till frukosten.../mamma

Lars sa...

Hej Henrik och kidsen.
Ha det bra i sol och värme. Gissar att ni längtar till Vellinge. Högaktar er som pallar Halland och det taskiga vädret.
Gillar er blogg, så var snälla och fortsätt att skriva

Må så gott, Lars