måndag 9 juli 2012

Kusinerna från USA på besök

Sam
 Igår var vi och hälsade på hos farmor och farfar där nu även kusinerna från USA, Ben och Sam, bor. Ja, Linda bor där också för er som undrar och Terry kommer om lite mer än en vecka. Ben var inte sen att haffa Hannes och Elias och det bara lyste om honom. Särskilt när han fick specialhjälp av självaste LEGO-kungen att bygga ihop sitt nya flygplan.  
Hannes och Ben bygger LEGO
 Hannes (som alla vet snackar tills öronen blöder) snackar svenska med Ben och Ben engelska med Hannes. Och de gick jättebra, fast Hannes erkände i bilen hem att han inte fattade någonting av vad Ben sa. Men han var lika glad för det och det verkade Ben vara också.
Alla kusinerna samlade
 Alla barnen på filten (i typ sådär 3 hundradelar av en sekund). Elias 11, Hannes 6,5, Ben 5 (och lite till) samt Sam 0,833 år.
Ibland behövs det lite lugn bland alla småungar
 Elias, som är störst i skaran, fick koppla av i skuggan med en Cola. Inte alltid lätt att vara störst (eller hur Felicia).
Sam hittade sin egen lekfarbror
Efter maten fick Elias en ny kompis. Sam, helnöjd naturligtvis som får full uppmärksamhet, testkäkade alla leksaker (och lite gräs och jord när ingen såg på).


Tack farmor och farfar för en jättegod middag.

Inga kommentarer: