måndag 16 juli 2012

Campingsemester med barnen

Denna vecka har jag och barnen åkt iväg några dagar för att prova campinglivet. Vi har hyrt en husvagn och kört upp till First Camp Tylösand där vi skall tillbringa fem dagar.
 När vi kom fram var kön till incheckningen lång och alla bilar och husvagnar blockerade huvudled, infart, utfart och några ställen till så det blev lite bökigt. Väl incheckade baxade vi in vagn och bil på vår tomt och lagom tills att vagnen var på plats och förtältet uppe till 80% så brakade ett åskregn igång. Wow, allt blev blött.(Pga den bökiga incheckningen glömde de att berätta att det skall vara 4m mellan två närliggande campingenheter och vi har bara 2,75 till vår granne. Så ivärsta fall blir det övningen "gör om, gör rätt" imorgon. Pust!).
 Nåja, campingen är riktigt fin och den underbara stranden ligger bara ett stenkast från tomten. Idag var det inte helt inbjudande att bada dock. Vi har 17 grader och moln med stark vind. Sommar, yes:-)
Men vi ser med tillförsikt fram emot kommande soliga och lata dagar. Ser lovande ut, eller hur... :-(

Eftersom kylen inte är i full gång ännu kan vi inte köpa mat riktigt än så nu skall vi hitta någonstans att äta. Dessutom skall vi spela en övercool minigolfäventyrsbana.

2 kommentarer:

Lars Börjesson sa...

Hallon Henrik.
Vi, era grannar i Vellinge har tänkt på er idag. Hoppas att ni får bättre väder än vad vi har här, för sämre kan det inte bli.

Håll oss uppdaterade så håller jag/vi koll på svalorna.

Anette har noterat att Pernilla har världens RÖJ. Undrar om hon ska jobba imorgon. Skriker Jippie, Jippie, Jippie.

Må gott Lars,, Anette, Linus och Nea

Pernilla och Henrik sa...

Mina härliga killar, hoppas att ni får en skön vecka!!!

Kram Mamma