lördag 2 augusti 2014

Italien

Så, då var vi äntligen här. Italien, Caorle och Villagio Amare. Ett riktigt fint och fräscht ställe med pool och havet bara ett stenkast bort.

Middag på terrassen.
Resan hit var allt annat än underbar. Vi lämnade det fantastisk fina Österrike med en darr på läppen tidigt imorse. Resan till Italien, som skulle ta drygt 5 timmar, blev i det närmaste oändlig. Köerna startade vid Brenner och tog banne mig aldrig slut. Efter 2 timmar i oändliga köer hade vi kommit endast ett par mil. Då lämnade vi motorvägen och körde småvägar ända ner till Venedig istället. Barnen var jätteduktiga och jag och Pernilla blev väl mest irriterade på alla köer, vägbyggen och annat som gjorde att resan drog ut på tiden. Hela Europa skulle tydligen samma väg som vi idag.

Nu är vi dock framme och mötes av 33 grader och strålande sol. Lägenheten är på två våningar och med solterrass på taket. Imorgon skall vi bada, utforska stället och hitta någonstans att köpa vettig kaffekokare. Internet är som i Sverige 1993 så hur mycket bloggande det blir de kommande dagarna återstår att se.


1 kommentar:

mormor och morfar sa...

Gör inget med bloggandet. Vi är så glada för alla upplevelser ni redan underhållit oss med. Vi får ju höra mer om er resa när ni kommit hem. Kram