måndag 24 mars 2014

Helgen har gått och vi är inne i en ny vecka, igen.....



Hannes på bandymatch
Tulpaner och vårkänsla!!

 
Då har vi tagit steget in sista hela veckan i mars! Till helgen är det dags att ställa om till sommartid. Ser fram emot de ljusa kvällarna och förhoppningsvis även lite varmare vindar. Tror faktiskt de sa fel på radion i morse när de pratade om kallt, regn och kanske till och med snö imorgon!!! Det kan väl ändå inte stämma, eller?

Helgen har som vanligt gått i rasande fart. Mötte upp Elias på stan i fredags och snabbshoppade både jacka, tröjor och skor på mindre än en och en halv timme. Vet inte hur det gick till, men så var jag ju ute med en kille och det verkar faktiskt inte som om shopping är hans favoritsysselsättning! Konstigt!!!

Lördagen bjöd på en ny tur till stan, den här gången lunch med tjejerna. Trevligt! Det obligatoriska besöket på Lammhults hann vi också med. Tänk vad mycket fint och tänk vad dyrt. Kvällen tillbringades tillsammans med Cissi och hennes familj. Pulled Pork stod på menyn, även om den enligt Hannes inte smakade lika mycket som vanligt, men var god ändå. Av barn får man höra sanningen, skönt är väl det. Dessutom hade han ju rätt, såklart!

Klockan 8.00, prick söndag morgon, var det samling på Idrottsplatsen inför bandymatcher i Åkarp, av alla ställen. Det var en samling trötta föräldrar, men pigga barn som möttes upp. Men det är alltid roligt att se dem spela så det var värt att gå upp som en vardag! Henrik och Elias stannade hemma för att träna lite matematik inför Nationella proven (ett avklarat idag och Elias tyckte att det kändes bra, härligt för han kämpar verkligen). Väl hemma igen tog vi oss ut i trädgården för att få lite söndagsluft! Det blev staketbygge och lite rensning i trädgården.

Imorgon åker Henrik till Paris och vi andra ska väl ha en vanligt tisdag. Undrar om de får regn och snö även i Paris, skulle inte tro det......! Men jag är ju inte avundsjuk, inte alls, vem vill åka och möta våren i, inte jag i alla fall.....!!! Bara lite.........

Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram Kram

1 kommentar:

mormor och morfar sa...

Tack för trevlig läsning. Skönt att Elias var nöjd.Kram