söndag 16 mars 2014

Att ha en underbar och vilande helg!

Ystad

Härliga vänner

Morgonutsikt från vårt rum

I väntan på orkesteruppvisning

Trumpetuppvisning

Ung orkester, med mogen publik.....
Vi har varit på Ystad Saltsjöbad med härliga vänner! Bara känslan av att få "smita" (okej, kompa) från jobb ett par timmar tidigare en fredag eftermiddag gör att hela helgen känns mycket längre! Hade två härliga dagar där vi tog det lugnt, umgicks, badade, åt och drack gott och framför allt skrattade! Härligt och välbehövligt för oss alla fyra tror jag.......

Barnen hade det bra hos farmor och farfar där vi mötte upp dem på lördag eftermiddag. Sen bar det iväg till Limhamn och orkesteruppvisning för Elias. Väldigt duktiga ungdomar med en väldigt mogen publik...... Hannes drog definitivt ner medelåldern. Smet iväg efter Elias uppvisning, köpte mat med oss hem och sen åt vi framför tv:n, vilket praktiskt taget aldrig händer, därför var det extra mysigt! Av någon anledning blir man väldigt trött av att vara på spa, tror inte att kroppen är van vid att ta det så lugnt. Sjukt egentligen...... Somnade allihop redan vid 22!

Idag har våren tagit en tillfällig paus (vi hoppas i alla fall att den är tillfällig) och vi håller oss inomhus. Laddar inför en ny arbetsvecka med allt vad det innebär. Vet att jag inte borde, men jag längtar så efter påsken, lite långledigt, lite minisemester så där. Men det är ju så mycket annat som ska hända innan dess såklart.

Hoppas att ni får en skön vecka!
Kram!

1 kommentar:

mormor och morfar sa...

Fina bilder. Tack för en fin brassbandsuppvisning Elias.