söndag 17 mars 2013

Söndag!

Hannes spelar tennis

Ett (eller flera) parti "Den försvunna diamanten"

Bandymatch med Gårdariket
Då var det söndag eftermiddag, igen känns det som! Som vanligt har tiden rusat ivär. Det är lite si och så med bloggandet, lusten finns inte riktigt där tyvärr.

Hade Anton och Nils här mellan fredag och lördag och det gick hur bra som helst! Henrik och killarna tränade lite tennis medan jag tränade på Friskis. Blev riktigt fredagsmys med taco (till Anton och Nils stora förtjusning, för "det får vi inte så ofta hemma för pappa är inte så förtjust i taco", hi hi), popcorn och Gladiatorerna på TV.

Igår spelade Hannes bandymatcher med sitt bandylag och de var riktigt duktiga. Vann en match stort och förlorade den andra med uddamålet. Hannes har hittat sin plats framför mål och han var hur duktig som helst. Eller som en av hans klasskamrater sa "Hannes är jäääättebra som målvakt"! Vi hade en väldigt stolt målis med oss hem!

Fick sen fantastiskt god mat hemma och Sverker, Lotta och resten av familjen! Tack snälla! Tack också för den fina födelsedagspresenten och vi ser verkligen fram emot en helkväll på stan till sommaren, när solen skiner och kvällen är varm! Åkte taxi hem, första gången Hannes åkte taxi och han frågade "stannar den på många stationer"??

Idag har Hannes tränat simning, Elias har läst om medeltiden (prov i veckan), vi har försökt att liva upp hemma genom att köpa lite påskliljor och nu har barnen landat framför Madagaskar och sen blir det film för hela slanten ikväll.

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltid lika roligt att läsa/mormor