söndag 3 mars 2013

Med stora kliv mot våren!

Underbara, underbara knoppar i vår trädgård!

Söta Hannes

Första vårgungan!

Det här vågar man bara när man är liten, orädd och vig
Nu är det Mars och vi ser fram emot våren! Februari började i dur men avslutades i moll, så nu ser vi fram emot en frisk och ljus månad!

Hämtade Hannes efter skolan i fredags. När vi gick hem sträckte han armarna mot luften, lyfte huvudet mot himlen och sa "hurra, solen skiner, nu är det vår"!!! Sen kom farmor och farfar och hämtade barnen som sov över hos dem medan vi var på Ystad Saltsjöbad (födelsedagspresent) och njöt av lugnet, god mat och härlig miljö! Aningen mossiga, men lugna i sinnet kom vi tillbaka!

Idag har vi tränat, fikat med mormor och morfar och städat hela huset som var så fruktansvärt smutsigt av allt byggdamm som hela tiden far in genomg dörrar och ventiler. Längtar, längtar, längtar tills de är färdiga, hoppas att det är riktigt snart! Elias har varit hos Anton hela dagen medan Hannes har simmat och sedan lekt på lekplatsen. Riktigt njutit av solen och tankat en massa luft och ljus!

Nu har vi bakat muffins som en överraskning till Elias och Henrik (jag vill ha vaniljmuffins men Hannes vill alltid ha chokladmuffins, och ni kan ju gissa vem som alltid får som han vill). Jag har lagat Boeuf Bourguignon i timmar, på beställning av Elias, och den ska vi snart njuta av och fira söndag kväll.

Nu hoppas vi på en lugn vecka med massor av sol och lite vårvärme!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härliga förvårbilder./mormor