söndag 31 mars 2013

Påskafton

 Vi firar vidare på Påsken! Igår var det påskafton och barnen fick vars ett påskägg på morgonen. Hoppade godiset och lade i lite pengar och "en nyttig present". Hannes fick en ny fin vårmössa som han blev så glad för att hade den på sig under hela frukosten!
 Elias fick snygga kalsonger som "nyttopresent", men hade inte dem på sig under frukosten.......
 
 
 På kvällen var det dags för den traditionella påskmiddagen hos farmor och farfar. Det blev en trevlig kväll med många glada skratt och farmor hade som vanligt gjort en väldigt fin påskbuffé! Tack för en mysig kväll!

Världens bästa!!!!

Morfar och Bertil


 Farmor och Farfar som snart åker på semester till Paris! Härligt! Vi (eller i alla fall jag) är lite avundsjuka. Hoppas att ni får en trevlig semester (med eller utan pass!!)!!
Farfar gör varje år en "ägg-letar-runda" till barnen. Det har blivit tradition och Hannes sa redan på morgonen "idag ska vi gå farfars runda"!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med. Det var en trevlig kväll med trevligt sällskap./inga

Anonym sa...

Tack själva!!!! Alltid roligt att ni vill komma och fira påsken med oss, om det sedan är barnen eller farfar som har roligast med tipsrundan det vet jag inte. Troligtvis har de, ännu så länge, lika roligt. /Farmor Ulla