söndag 6 juli 2014

Härlig sommarhelg!!

Älskar vårt uterum!

Nylackat bord och nymålat golv
 Den här helgen har varit lång, solig, rolig och vi har verkligen haft det bra! I fredags hade vi en liten minisemester i vår egna stad! Körde barnen till farmor och farfar där de sov över och blev lika härligt bortskämda som man ska bli när man är hos sin farmor och farfar! Vi passade på att bo på Savoy Hotell och vi bodde hur bra som helst! Åt middag på nya Johan P, underbar Kummel och gott vin, massor av gott vin!!! Strosade sedan runt i stan i den varma sommarnatten, stannade vid en bar, drack lite vin och njöt av folklivet. Härligt!

Lördagen började med lite shopping på stan innan vi hämtade barnen. Väl hemma tog vi tag i det där praktiska som följer med när man har ett hus! Drog ut alla möbler från uterummet, Henrik fixade lite, jag slipade och lackade bordet (så nöjd, det blev som nytt) och sedan hjälptes vi åt med att måla golvet. Under tiden lagade våra duktiga barn mat till oss, tacos, inte dumt alls!
Pernilla på Johan P
Idag söndag har vi köpt fläkt till barnen, det är varmt när man sover på andra våningen..... Jag har tvättat fönster i uterummet, vi har varit på Ikea och köpt lite kuddar och en matta till vårt uterum. Så nu har vi ett uterum som är renare och finare än vad vi har inomhus, lite galet, men så är det! Det är så fint! Men väldigt varmt, så idag har vi suttit ute och ätit, både frukost och middag. Vi har även hunnit med att bada i poolen och Hannes kompis H har varit här ett par timmar.

På tal om att sitta ute så är det vårt nästa projekt, äsch, ni vet, de tar ju aldrig slut. Men i år tycker vi ändå att vi är ganska duktiga på att avsluta ett projekt innan vi börjar på nästa. Nu ska vi göra vid matplatsen utomhus, där vi har våra vita möbler. Just nu växer där bara ogräs och ser allmänt trist ut. Planen är plattor, trägolv, parasoll, utekök, massor av gröna växter, lite staket så vi inte sitter och tittar in i garaget. Ja, ni vet, planerna är många, det är roligt, men tar ju så himla lång tid att genomföra!

Imorgon har vi en ny arbetsvecka, även om den för mig är ganska så kort, bara måndag och tisdag. Det är Henriks sista arbetsvecka, sen går han på en mycket välbehövlig semester.

Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren!

Kram Kram!

1 kommentar:

Inga och Ronni sa...

Vad fint det har blivit. Vad duktiga och flitiga ni är.