lördag 12 juli 2014

Några dagars semester!

Kusinbus i poolen!
 Vilken värme vi har haft den här veckan, solen har lyst från en klarblå himmel och då passade jag på att ta 3 dagars semester, verkligen vältajmat för en gångs skull! I onsdags hälsade vi på hos familjen Bengtssons i Eslöv och i torsdags hade vi kusiner, bror och mormor på lunch. Vi badade, åt lunch och bara tog det lugnt. Härligt! Tack för underbart sällskap!


Mormor

Glad semesterfirare!
 Vi åt lunchen vid vårt vita bord och konstaterade ännu en gång att vi borde ha ett parasoll för att få lite skugga. Så i torsdags åkte jag och Hannes först till Bauhaus och köpte parasollfot. Den vägde 50 kilo så vi slet ordentligt och det är tur att jag ibland orkar åka iväg till gymmet för att styrketräna! Sen blev det Ikea där vi köpte ett stort parasoll. Lagom till vi kom hem så kom Elias och Noah hem och alla tre barnen fixade med parasoll medan jag gjorde kycklingsallad till lunch. Tack för hjälpen killar!
Duktiga medhjälpare....

......och ytterligare en!

Henrik springer SM-milen

Heja!
Idag eftermiddag har vi varit inne och hejat på Henrik som sprungit SM-milen. 30 sekunder snabbare tid fick han jämfört med Malmömilen, vilken förbättring! Vi hittade en bra plats vid Södertull där farmor mötte upp och hejade! Sen unnade vi oss en god glass vid Rönneholmskiosken. Väldigt god tyckte alla utom Hannes.......

Nu är det dags att laga lite god lördagsmat, sen ska det planeras lite Italienresa och så blir det väl lite bronsmatch på TV. Tror att Holland vinner, vad tror ni?

Kram Kram!

1 kommentar:

inga sa...

Härliga bilder på duktiga killar.