söndag 29 juni 2014

Sommarlovet tuffar på!

Söta Hannes

Härliga kompisar, Elias, Hannes och Anton


Barnen flyger!
 Sommarlovet det tuffar på så sakta. Vi arbetar fortfarande, Hannes går på fritids och Elias är ledig. Elias har hunnit med en veckas tennisläger och att hänga med kompisar och kusinen Noah. Nu börjar det så sakta märkas att semestrarna är på intågande. Noah är på semester och L ska till sin mormor och morfar. Nästa vecka är sista veckan Elias är ensam hemma, så vi får väl se om vi kan få veckan att gå. Vi har haft en skön helg, trots att vädret varit lite upp och ner. Vi längtar verkligen efter "den riktiga sommaren", den där solen skiner och vi badar, sitter i solstolen och njuter av värmen.

På väg mot högflygande äventyr!

Anton och Elias

Barnen Björk på plats
 Men det kommer, det gör den!
I lördags tog vi bästa Anton med oss och åkte till Eslövs flygfält för att spana in lite flyguppvisning. Barnen fick till sin stora glädje flyga flygplan och det var tre lyckliga killar som tufft promenerade fram till flygplanet, lydigt hållandes i hand, på med hörlurar och sen bar det iväg. Skoj!

Sen gick vi runt och tittade lite och fick se en trevlig uppvisning innan det på eftermiddagen var dags att åka hem för middag hemma hos farmor och farfar.








Elias släcker brand!
Idag söndag har vi tränat och städat och visat Elias hur han kan åka buss själv hem till Anton. Ätit en god middag, njutit av lugnet och nu väntar som sagt en ny arbetsvecka. Hannes sista vecka på fritids, Rövarkulan. Nästa termin väntar nytt Fritids, men den tiden den sorgen, först ska vi njuta av sommaren. Vi hoppas båda på en vecka på jobb där telefonen är hyfsat tyst och mailen håller sig på en lagom nivå så vi kan göra oss av med den där "arbetshögen" som förföljt oss hela året. Henrik kommer att vara borta en hel del den här veckan, det är Karlstad, Linköping, Varberg och Halmstad som står på schemat. Men förhoppningsvis de sista nätterna borta innan semestern för hans del.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg!

Kram Kram!!

Inga kommentarer: