söndag 8 juni 2014

Söndag, kusin och ny cykel!

Noah på Hannes lilla cykel, men med cykelhjälm.....
 Söndag, och vår tredagars helg är snart slut! Som vanligt gick det väldigt fort, alldeles för fort! Idag har bästa kusin Noah varit här och det har varit lika mysigt som vanligt! Många glada skratt! Lova att du snart kommer tillbaka! Vi har cyklat, grillat korv och badat och så skattat lite till!

Hannes har fått en ny cykel, en stor, och sin första egna nya cykel. Ingen begagnad från storebror och han är så stolt och så glad, hela han lyste när han lovade försäljaren i affären, att bära hjälm, hela tiden, precis som mamma.......
Stolt lillebror!

Glad lillebror!

Vår blomstrande framsida!

Elias badar

Bästa kusiner!

Syskonkärlek
 Vattnet i poolen höll väl ca 20 grader idag och när Noah till slut hade doppat sig så badade de alla tre i flera timmar. Men det kan man nog göra när man springer runt och jagar varandra, dyker, spelar boll och sprutar med vattenpistol. Att bara ligga och plaska runt lite gör man nog inte så länge, inte i 20-gradigt vatten. Selma har nog haft det lite varmare i vattnet nere på Mallorca, för hon hade badat, "mycket", "hela tiden" berättade hon när hon var här för att hämta hem storebror!
Kusinkärlek


Spana in bollen!
Nu har Elias börjat att packa för imorgon bär det av med klassen till Göteborg. För Hannes del är det 4 skoldagar kvar, sen börjar sommarlovet. Det blir dock ett par veckor på Fritids innan semestern börjar på riktigt för hans del.

Kram! Kram!

Inga kommentarer: