torsdag 29 maj 2014

Torsdag, men ändå söndag..........

Utsparkad från Rövarkulan!


Trumpetare i trumkåren

Vi är på Nordea Masters

Hannes tyckte det var så tråkigt att han nästan somnade

En riktig "farmor-bild" som vi kallar det
Idag är det torsdag, men ändå söndag och för att göra det ännu mer förvirrande så tycker vi alla att det känns som lördag! Bara ett par dagar kvar av maj månad och sen går vi in i juni. Just nu är kvällarna ljumma och ljusa och vi försöker att hinna med att njuta en liten stund i vårt uterum på kvällarna. Det är fortfarande full rulle, si så där ytterligare två veckor, sen är det skolavslutning och vi hoppas att lugnet då lägrar sig över familjen Björk.

Den här veckan har Elias lånat uniform till alla uppvisningar med trumkåren som väntar de närmsta veckorna. Börjar på tisdag med student på Petriskolan. De där uniformerna kom i väldigt varierande storlekar, men med ett bra skärp tror vi nog att byxorna ska stanna uppe hela kvällen. Baskern fick vi inte helt rätt på, men vi var ganska övertygade om att "majoren" där hemma skulle ha lite synpunkter på hur den skulle se ut och hur den skulle sitta och hjälpa oss till rätta.....Vilket han ju också hade, fixade och trixade lite och vi måste erkänna att han ju faktiskt kan sin sak, i alla fall när det gäller uniform och basker!

Hannes har haft utspark från sitt fina fritids, Rövarkulan. Alla treorna åkte till Arriesjön där de hade lekar, grillade hamburgare och sedan fick de present från fritidspedagogerna och blev "utsparkade" från fritids. Nästa år väntar Kristallkupan, fritids för de lite större barnen! De hade en mysig eftermiddag och det var en glad, lycklig, men trött 8-åring vi hämtade hem vid halv fem igår.

Idag är det som sagt torsdag, men ändå en ledig dag, härligt! Vi har varit och tittat på när Henrik Stensson spelade golf på Nordea Masters. Poff så skjuter de iväg en boll, omöjligt att någon kan se var den är, ändå ropar alla "åhhhh" och när den landar, hur långt ifrån hålet som helst så applåderar alla ändå som galningar. Äsch, han är ju en av världens bästa spelare, så det var nog bra det han gjorde, bara det att jag inte riktigt förstod..... Hannes tyckte att det var urtrist, man bara gick och gick och gick! Roligast tyckte han nog att det var när vi mötte Steffo Törnquist på en golfbil med en stor fet cigarr i munnen och att vi såg hans fru som alltid brukade vara med när han uppträdde i tv. Titta sa barnen, där är ju Steffos fru, moroten!

Väl hemma igen har jag gjort pizzabullar till Elias, bra mellis att ha hemma i frysen till sommarlovet och Elias har varit och hämtat sina nya tenniskläder. Snart dags att laga lite middag, blir färsk pasta med goda grönsaker och färska räkor (mycket färskt märkte jag)! Mums!

Hoppas att ni har haft en skön dag och att ni är lediga imorgon. Själv ska jag arbeta som vanligt, men de är ju fredag och jag hoppas på att alla kunder har tagit ledigt och inte alls har tid med mig! Snart helg igen.....

Kram Kram!!

1 kommentar:

mormor och morfar sa...

Kul dag!!!!!!!!!!!