söndag 25 maj 2014

Sköna maj!

Lillebror i väntan på uppvisning

Bästa barnen!

Hemmagjord rabarberchutney

Morfar, mormor, Elias och Henrik i väntan på "Dance around the World"

Hannes på språng

Streetdance/hiphop


Vår duktiga dansare!
Tiden den bara rusar iväg! Tycker att vi precis sjöng in Sköna Maj välkommen och nu är den snart slut! Den har gått i en rasande fart, precis som vi visste att den skulle göra! Men så mycket roligt vi har hunnit med och så mycket roligt vi har fått uppleva. Många aktiviteter med våra barn och så stolta vi är över dem!

Elias har hunnit med några uppvisningar med sin orkester. Nu är epoken Little Big Band förmodligen slut och nästa år tar en ny orkester form, på ett eller annat sätt. Fast det är ju inte slut med trumpetandet ännu, nu väntar spelningar med trumkåren på två studenter och lite nationaldagsfirande i Skanör med marsch genom byn. Spännande!

Hannes har haft avslutning på sin dans genom en föreställning som heter "Dance around the World". Betalande publik och allt, inte dåligt! Så fantastiskt duktiga barn (streetdancebarnen var såklart bäst, och jag är helt klart partisk), härlig föreställning och enormt engagerade danslärare! Imorgon väntar ytterligare två föreställningar för skolorna i Vellinge Kommun, blir nog lite nervöst att uppträda inför sin egen klass. Annars så påstod han att han inte alls var nervös idag och faktiskt, jag tror inte att han var så nervös. Han såg bara ut att ha så otroligt roligt där uppe på scenen!

Vi har även hunnit med två födelsedagar den senaste veckan, Henrik och Mormor har fyllt år! Grattis!

Nu väntar en kort vecka för barnen, tre dagar i skolan, sen lite extra ledigt torsdag och fredag. Själv arbetar jag på fredag, men det är helt okej trots allt!

Hoppas att ni har haft en lika härlig helg som vi har haft!

Kram Kram!!

1 kommentar:

mormor och morfar sa...

En mycket trevlig dansuppvisning. Vi njöt. Vilka duktiga barn.