söndag 4 maj 2014

Grattis Elias 13 år!!!!

Selma, Lotta och Noah
 Idag fyller världens bästa, roligaste, sötaste Elias 13 år! Stort Grattis från oss alla! Tänk vad tiden går fort! Vi konstaterade idag att du inte alls ville komma ut till världen och att du tog lite tid på dig, vilket du ibland fortfarande gör! Du kom en torsdag klockan 17.13 och tänk, nu känns det som om du alltid har funnits här! Du är så väldigt snäll och omtänksam och vi älskar dig väldigt mycket!

Även om du fyller år idag så ville du ha hela härliga släkten på middag igår (så de inte behöver tänka på att de måste åka hem så tidigt för att det är en söndag resonerade du)! Vi passade på att även fira Henrik som fyller år lite senare i maj! Dubbelkalas, det är väl bra!
Noah och Sverker

Glada pensionärsgänget!

Elias 13 år

Hannes grattar!
 Både Elias och Henrik var väldigt nöjda med sina presenter och tackar ännu en gång (för den mänskliga rättigheten........)!




Även Henrik firades igår.

Vackra blommor!

Lillebror, redo att sjunga!


Kram och grattis världens bästa storebror!



Elias testar flygplanet han fick av Hannes

På tur i Falsterbo






Idag sjöng vi för Elias och efter en lugn och skön frukost åkte vi ner till stranden för att leka lite med flygplanet som Hannes köpt till Elias i födelsedagspresent. Det var faktiskt ganska skönt vid stranden då det inte alls blåste så mycket där som hemma hos oss. Efter lite frisk luft och härlig lek tog vi oss till Märtas för en födelsedagsfika.

Elias hade beställt restaurangbesök på födelsedagen, så det har vi också hunnit med och nu är han på trumpetträning med musikkåren (härlig tid att träna på, söndagkväll mellan 18-20), sen blir det nog soffläge resten av kvällen.

Nu väntar en hel veckas arbete plus en massa annat så klart! Henrik ska ut med jobb och så ska han till Stockholm en dag. Elias ska ha nationella prov i NO och så ska han spela trumpet två dagar och träna tennis två dagar (de har lovat 8 grader och regn lagom till utomhusträningen, härligt). Ja just det, de ska ju även på fiskeutflykt med skolan på fredag! Hannes ska träna inför sin dansuppvisning och så fyller ju farmor år den här veckan, inte att förglömma! Själv ska jag jobba som vanligt, men också unna mig en massage, välbehövligt!

Önskar er en härlig vecka!

Kram Kram!

1 kommentar:

mormor och morfar sa...

Tack för igår. God mat och trevligt sällskap. Grattis åter igen Elias( men nu var det sista gången för i år)