onsdag 1 augusti 2012

Utflykt till Mölle!

Järnvägsmuseum i Ängelholm

Barnen åker minitåg

Lunch på Systrarna Lundgren på Skäret

"Riktig saft, mums"!

Fina Elias

Semesterpose nr 1


Sommarlovspose

Semesterpose nr 2

På Mölle

Hannes och Henrik, Elias fotograferar!

Snacka om utsikt

Här trivs jag!

Va, måste vi gå redan?!
Vi har varit på utflykt hela dagen! Ställde klockan på halv åtta! Konstigt att det plötsligt är så svårt att få upp ögonlocken klockan halv åtta när man är van vid att gå upp klockan halv sex i vanliga fall. Men det är väl det som kallas semester antar jag?!

Först körde vi till järnvägsmuseum i Ängelholm. Riktigt fint var där och barnen tyckte att det var roligt trots att "vi har redan varit här med mormor och morfar". Tror inte att vi kunde berätta lika mycket som morfar, men det var nog okej ändå!

Körde vidare till Arild och Systrarna Lundgren på Skäret och åt lunch! Smarriga och väldigt stora mackor i fantastiskt fin miljö. Att de sedan var de dyraste räkmackorna vi har ätit får man väl räkna med när man kör rakt ut i skogen där det inte finns ett konkurrerande fik på flera mils avstånd (lite överdrivet, jag vet). Men de var väldigt goda och egentligen hade jag kunnat sitta där i flera timmar med en bra bok, nybryggt kaffe och kanske till och med en god kaka, det är ju trots allt semester!!!

Mätta och belåtna tog vi bilen vidare till Mölle och hjälp vad fint det var där. Hannes fick något lyriskt i blicken och tog täten ner för branten! "Vi kan väl gå hela vägen ner" sa han. Jo visst, men man ska ju upp igen!!! Men en rejäl promenad blev det och Hannes halkade "bara" två gånger! Han ska ju liksom alltid vara först och då kan det gå lite fort ibland!

På väg hem körde vi inom Höganäs och deras outlet. Där var Hannes inte lika snabb om vi säger som så....

Vi har haft en härlig familjeutflykt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni verkar ha haft en trevlig dag. Vilka fina vyer./mormor