onsdag 8 augusti 2012

Båttur, bröllopsdag mm

Solen skiner och vi har kalasväder. Vi har mellan 36 och 40 grader dagtid och 29 till 30 grader kvällstid. Temperaturen är helt okej men luftfuktigheten kan vara lite tuff emellanåt. Häromdagen var luftfuktigheten så hög kombinerat med en hög temperatur så vi i princip stod rätt upp och ner och svettades.
På väg till stranden 

Pernilla och Elias på stranden
 I tisdags hyrde vi en trampbåt och trampade ut på havet. Vattnet som är turkosblått inbjöd till härligt bad. Skepparen Pernilla och styrman Elias rattade trampbåten medan Hannes och Henrik fick gå på plankan.
Vår trampbåt


Två sjörövare som fick gå på plankan
  Eftersom det var den 7 augusti så passade vi på att fira vår 13:e bröllopsdag. Detta gjorde vi med en god middag på restaurang. Därefter blev det uppträde och lite drinkar.
Fördrink inför vår middag
 Idag onsdag gick vi ner till hamnen och tog en tur med Yellow Submarine, en båt med fönster under vattenytan så vi kunde se livet där nere. Därefter blev det bad från båten och besök i piratgrottorna som vi fick simma till. Läskigt att simma in i grottor.
Uppställda inför gångmarsch till hamnen 

Elias & Hannes ombord på Yellow Submarine

Dykare lockar fram fisk

Elias & Hannes spanar på piratgrottorna

Bad på djupt vatten
 Eftermiddagen har vi spenderat i poolen. Hannes och Elias tillverkar vatten i poolen. Mycket sofistikerat men det verkar himla roligt.
Hannes i fabriken

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis i efterhand till bröllopsdagen! Ser ut att vara väldigt varmt. Hade jag aldrig klarat. Skönt att Ni tål det och ser ut att må bra. Kram mormor

Anonym sa...

Har Ni glömt dom röda kepsarna hemma? / mormor