söndag 5 augusti 2012

Lite fler bilder

Man kan bara blogga från hotellobbyn och uppkopplingen är en smula långsam. Provar med att ladda upp några lågupplösta bilder och hoppas ni ser hur skönt vi har det.
Drink dags
 Mitt i poolen finns en bar där man får dricka hur många drinkar man vill. Så lite fest på den uppblåsbara flytmadrassen är ju aldrig fel.
Vid poolens ände
 Poolerna och hotellet ligger en bit upp vilket gör att utsikten är enastående. Såhär ser det ut vid poolen närmast restaurangen.
Hannes dränker pappa
 Hannes simmar för fullt och idag har han dessutom tagit steget att läras sig att hoppa i poolens djupa del utan hjälp. Guldpingvinen är nära..... (nästa simmedalj i simskolan om någon undrar)
Mamma, Elias och Hannes på stranden
 Stranden, ett måste med sitt härliga vatten och sina häftiga vågor. Här skulle till och med farfar kunna bada utan långkalsonger.
Utforskar området
En liten tur att utforska området har vi hunnit med. Imorgon skall vi in i Agia Napa och shoppa. Undrar om jag inte börjar bli lite förkyld. Får nog stanna i sängen imorgon (Henrik anm.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder/mormor

Annika sa...

Fina bilder och visst är det härligt med sol, värme och bad :-)

Anonym sa...

Ser verkligen härligt ut. Farfars kommentar till att bada utan långkalsonger "tveksamt"/farmor

Anonym sa...

Vid fotot "poolens ände" ser det ut som Elias håller på att trilla över kanten och ner i havet. Hoppas verkligen det inte är så??????/ Orolig farmor