söndag 6 april 2014

Helg i april!

Elias tekakor!


Vackra, vackra tulpaner


Världens bästa!
Då har vi haft helg igen! Den här helgen har gått lite i regnets tecken, tyvärr. Men det är ju inget man kan påverka, utan det är bara till att gilla läget och göra det bästa av det! Men jag har faktiskt hoppat över trädgårdsarbetet den här helgen. Det ska ju ändå vara skönt att vara ute och vår pyssla lite och det är det inte när det regnar, blåser och är 6 grader ute. Tycker inte jag i alla fall.....

Så vi har istället tränat och städat huset (tyvärr kan man städa huset oavsett väder, lika trist oavsett). Elias som numera har Hemkunskap ville prova sina färdigheter på oss och gjorde väldigt goda frukostbullar. Tack snälla, gör gärna om det!

Igår blev det film för hela slanten, kan verkligen rekommendera Prisoners om ni inte har sett den!!

Elias klass ska åka på skolresa snart och de håller just nu på att sälja Newbody för fullt. Han har fått ihop en hel del, bra jobbat Elias. Men för er som inte har beställt något ännu så är det inte för sent, tror de håller på två veckor till. Han fick ett gulligt och uppmuntrande mail från sin snälla moster (Lotta) som han blev väldigt stol över! Härligt!!

En vecka kvar sen är det påsklov för barnen! Skönt! Elias har Nationella Prov igen den här veckan, sen är det som sagt äntligen lov! Även vi ser fram emot några extra lediga dagar över påsk. Men det är ju inte ännu, först ska vi ha ännu en vanlig arbetsvecka.

Ha en härlig vecka!!!!

Kram Kram

2 kommentarer:

mormor sa...

Bullarna ser goda ut. Dom är säkert bakade med kärlek.

Farmor sa...

Håller med om att Prisoner var en mycket bra film. För inte tala om slutet?????