söndag 3 februari 2013

Första skiddagen i Sälen!

Pernilla, Elias och Hannes

Hannes redo för skidåkning

Hannes åker pulka

Elias åker pulka

Snöhögen utanför huset!
Vaknade upp till en härlig skidåkardag! Solen sken och det var minus 11 grader ute. Under dagen höll det sig på cirka minus 4 grader så det var helt perfekt! Söndagar är stora bytesdagen så det var inte alls mycket folk i backarna så vi passade på att utforska de olika skidområden som finns här i Lindvallen! Började med de lättare backarna för att sen ta oss uppåt! Supersmart att ta de lite svårare backarna när Hannes började bli hungrig, eller kanske inte....... Det blev en del tårar när backen kändes för brant så då var det bara att äta lite lunch! Sen kändes det bättre igen för lillebror!!!

Vi bor väldigt nära backen (när man väl hittat närmsta vägen vilket inte var det lättaste), tar väl ca 1-2 minuter att gå dit, härligt! Har en fin stuga och trevliga grannar (trots att de är från grannlandet i väster)! Hela Lindvallen är för övrigt invaderat av de där från väster och åka skidor kan många av dem inte! Superbra, för då känner vi oss som kungar i backen!!

Efter skidåkningen tog vi en promenad i området, tog pulkan med oss och åkte för fullt! Jag försökte mig på att åka stjärtlapp, väldigt jobbigt då magmusklerna fick jobba. Så jag ska muta till mig en av barnens pulka nästa gång vi ska åka!

Nu väntar bastu i stugan och sen blir det taco till middag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se bilderna. Hoppas hela veckan blir bra/mormor

Anonym sa...

Ser verkligen ut att vara härligt. Längtar lite........../Ulla

Sverker Lotta Felicia Noah Selma sa...

Hurra Hurra Hurra för vår allra bästa Nilla idag!! :)

Stort grattis och många kramar från oss, hoppas att du får världens bästa 40-årsdag, för det önskar vi dig, världens bästa 40-åring. :)

KramKram!!

Pernilla och Henrik sa...

Tack snälla!!!!