söndag 23 juni 2013

Vi bygger uterum!

Elias skär isolering

Hannes isolerar
Idag har vi haft en byggardag, hela familjen! Började med att hyra ett släp för att sedan åka till tippen och slänga en massa skräp. Att åka hela familjen till tippen en söndag är att utmana ödet, men vi kom hem allihopa  med livet i behåll.

Sen började vi bygga. Projektet idag har varit att isolera och sätta upp panel. Barnen var superduktiga och hjälpte till så gott de kunde.
Gott samarbete


Elias tar bort golvet....

......med god hjälp av lillebror.
Vi ska lägga nytt golv, vet bara inte riktigt vilket ännu. Men nu har vi kommit så långt i byggande att det känns som om det är dags att bestämma sig.
Panelen på plats!

Likaså här!
Nu är det snart dags att sätta upp glasrutor och dörrar! Vi kommer att få ett fint och stort uterum som vi kan njuta av i höst!

Då var den här helgen slut och den har gått lika fort som vanligt. Nu går vi in i Hannes sista fritidsvecka och Pernillas sista arbetsvecka, sedan väntar tre veckors semester. Henrik ska arbeta en vecka till, men sen har han i gengäld långledigt i 6 veckor. Elias tennisläger är slut och kompisarna är bortresta till och från den här veckan så vi får väl se vad vi kan hitta på till honom att göra så det inte blir alltför långtråkigt den här veckan. Imorgon har han i alla fall bestämt med sin kompis A som tur är och sen är det tennis på kvällen.

Nu blir det grillad lax med nypotatis och "Hannes fisksås".

Kram Kram!

1 kommentar:

mormor sa...

Vad duktiga Ni är alla fyra. Ser ut att bli jättesnyggt och jättebra.