fredag 7 juni 2013

Bad, arbete och tält!

 Idag har vi haft en underbart solig och varm dag! Barnen har badat i poolen, trots endast 17 grader i vattnet! Tappert om du frågar mig!

Tror dock att vår pool har tagit stryk på vinden i vinter, kanske en mus eller två som har varit på den. Verkar som om den läcker lite.......

Hannes fick dock inte nog av allt badande under dagen, utan är nu på kalas på Vanningen. Med tanke på hur han brukar frysa efter simskolan så lär det väl vara en kall liten pojke jag får hem.

Hårt (?) arbetande Christer

Det gäller att läsa instruktionerna rätt......

Om ni inte vill arbeta så åk inte ner till familjen Björk i Vellinge. Farmor och Farfar kom intet ont anande ner med lite fika och fick arbeta för fullt. Farfar fick hjälpa till att lägga tak till uterummet. Det blir så himla fint så det är inte sant! Farmor fick både sätta upp tält (gick väl sådär) och ta ner tält (gick väl också sådär)! Barnen skulle hjälpa henne, men av någon anledning blev hon snabbt övergiven.
Har nu cyklat med Elias och två av hans kompisar till deras klasskompis E som idag ska ha grillfest för hela klassen! De såg verkligen fram emot det! Så nu väntar jag bara på att Henrik och Hannes ska komma hem från kalaset på Vanningen så att vi kan få lite mat i oss, även jag och Henrik. Blir kycklingsallad med kallt rosévin! Trevlig kväll!

Inga kommentarer: