söndag 20 januari 2013

Helg!

Av någon anledning så kan jag inte hämta bilder från datorn, antingen har de gjort om hela sidan eller också så är det något tillfälligt fel. Lite trist med tanke på det vackra väder vi har haft idag och därmed väldigt fina bilder. Får väl försöka att lägga in dem en annan dag?!

Vilket underbart väder vi har haft idag! Vi har passat på att vara ute en massa. Barnen har matat fåglarna vid vår lilla vattendamm, och det var slagsmål om brödet. Henrik har fixat med en massa sladdar för högtalare som vi ska sätta upp i huset. Gäller att passa på att dra dem inne i väggen nu när byggarna har varit här och rivit för glatta livet! Snart ska Henrik åka och jobba och kommer inte hem förrän sent på fredag kväll, trist!

Igår bakade jag, Elias och Hannes kanelbullar som vi ska ha med oss på vår skidresa! Vi längtar och längtar och längtar lite till! Ska bli så himla roligt! Nya skidstrumpor, underställ och allt annat man kan behöva har handlats in så vi är verkligen redo.

Den här veckan fortsätter annars med lagning av de skador som fanns på huset. De var inte många som tur var, men om vi inte hade gjort vid dem så hade vi haft riktiga skador om ett par år, så det känns ändå som att vi har gjort rätt.

Ha en bra vecka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst skall vi ha en bra vecka1 Synd på bilderna. Idag har det ju varit en jättefin vinterdag./mormor