söndag 18 mars 2012

Söndag

Bygger Ikeastol

Mästerkocken!
Tänk vad en helg går fort! Alldeles för fort! Önskar ofta att man hade en extra dag ledigt! Idag började vi med att storstäda huset. Trist som attan, men ett måste. En våning var och ändå tog det flera timmar.

Elias har lekt med sin kompis A hela dagen. De har byggt lego, klättrat i träd, fikat, spelat spel och fnittrat en massa. Härligt med goa vänner!!

Hannes har varit på simskola och idag simmade de i djupa bassängen med pyjamas och flytväst. Detta resulterade i ett simmärke, "livbojen röd"! Duktiga Hannes!!

Farmor och Farfar har varit här på en snabb fika. De hade med sig Semlor, farfars älsklingsbulle!

Vi har även hunnit med en tur till Ikea där vi köpte skrivbord, stolar och lampor. Så nu kanske "pappa rum" äntligen kan bli "pappa och mammas rum!!!

När Henrik och Hannes byggde möbler så lagade Elias och jag mat. Det blev lövbiffsrullader, fyllda med skinka, lök och timjan och till det bjöds det Bulgur! Riktigt god söndagsmiddag och Elias var superduktig!!!!

Nu väntar en ny arbets- och skolvecka med allt vad det innebär i form av bandyturneringar, skridskoåkning, matsäck, tennis, ja ni vet!!! Men som sagt, ny vecka nya möjligheter!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra Hannes! Får väl kolla upp nya märket samt dom nya möblerna i veckan. Tur att mamma har dig Elias när hon skall laga mat. Vi ses. Mormor