lördag 17 mars 2012

Mysig lördag!

Hannes skriver önskelista (!!!)

Hannes och Noah spelar bilspel

Världens bästa Elias
Idag har vi hunnit med riktigt mycket! Visserligen lite på vars sitt håll, men det har varit (och är) en mysig dag! Bästa kusin Noah är här hela dagen och han och Elias har varit ute nästan precis hela tiden. Det var en timme efter lunch som de dundrade ner i soffan tillsammans med Hannes och spelade lite bilspel. Att det är Hannes som är den som spelar mest här hemma vet väl de flesta, och det stärktes av att man plötsligt hör Noah säga "du Hannes, visa Elias hur man gör"!!!

Henrik har byggt på uterummet hela dagen och är fortfarande ute och bygger!

I förmiddags åkte jag och Hannes till Björns och handlade bullar och lite fika och körde sedan hem till mormor och morfar för att fika lite och titta på deras nya fina golv i köket. Passade dessutom på att hjälpa mormor med hennes pussel. Lätt som en plätt!!!! Det blev en stor bit krans över och vi tog hem en bit till killarna här hemma, slörp sa det och sen var den slut på en minut!!! Henrik åt garanterat mest (i nästa vecka kommer vi att höra "fattar inte varför jag inte går ner i vikt" nej, inte vi heller.......) tätt följd av Noah.

Med barnen fullt sysselsatta av varandra och Henrik med uterummet blev det för mig lite tid över till att träna. Härligt!!! När jag kom hem igen så var Elias och Noah ute och Hannes själv inne. Skickar ut Hannes och han går runt där ute och sparkar sten och ser lite uttråkat ut. Då ringer telefonen och det är Elias och Noah som är på Gårdariket och har sett Hannes från kullarna och undrar om han vill vara med att leka! Gissa om han vill!!!! Snacka om att ha världens bästa storebror och kusin, ever!!!!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Pusslet är färdigt tack vare hjälp från barn och barnbarn