söndag 15 januari 2012

Vi är i Sälen!!!

Nu är vi i härliga Sälen och Hundfjället!!! Att vara på skidsemester är verkligen en semester som vi alla fyra tycker om! Det gick superbra att köra hit, stugan är fin och idag har vi haft en fartfylld skiddag. Det har varit molnig hela dagen, men bara en minusgrad så vi har sluppit att frysa. Idag söndag är den stora "bytardagen" här, så det har varit väldigt lite folk i backen, vilket inte har gjort någonting alls. Massor av danskar är här vilket inte är helt fel för de är urusla på att åka skidor vilket gör oss andra till kungar!!!!!! Imorgon börjar skidskolan för barnen. Hannes tog en hel del senvägar när vi åkte i Trollskogen idag. Han har skyllt på det mesta, dumma skidor och för trång hjälm! Men både Elias och Hannes är verkligen duktiga på att åka skidor. Ett par åk, sedan var de i full gång. Märks att vi åkte förra året också!

Elias på väg ner för backen!



Hela familjen på väg upp för liften (eller hissen som Hannes kallade den för i början). Elias, Hannes och Henrik på rad!





2 kommentarer:

Lotta sa...

Men åh åh åh så härligt det ser ut!!!!!!! Jag vill också! Nuuuuuuuuu! Fem veckor kvar för oss, snacka om att vi har nedräkning...

Anonym sa...

Det ser jättekul ut. Ni har säkert roligt. Kul att Ni delar med Er. Det är så härligt att se på bilderna. mormor