tisdag 17 januari 2012

Skidskola och Experium!

Idag var det skidåkning på förmiddagen och skidskola mellan 12.45-14.00, sen bar det iväg till Lindvallen för bad på Experium! Välbehövlig vila från den underbara skidåkningen och våra mindre underbara och stackars ömmande vader! Vi hade några roliga timmar på badhuset. Utebadet är absolut det bästa. Minusgrader ute och näsan blir kall, men kroppen hålls varm av det supervarma vatten. Härligt!!!! Barnen trivdes bra och fick leka av sig (mamma fick agera krokodil och gjorde det, om hon får säga det själv, med bravur)!!!!

Skidskola, Hannes är Snöstjärna och vilken stjärna sedan!!!! Efter första dagen sa han "äsch, vi gjorde bara en massa saker som jag redan kunde". Eller hur! Förresten lite "Hannes ordbok" för skidåkning


hiss = lift

pinne = stav

bräda = skida


Bara så att ni vet........



Elias har lämnat "småbarnen" och går på skidskola "level 2" med barn från 10-15 år, så han är yngst. Men väldigt, väldigt duktig. De har åkt off pist i skogen och en massa annat skoj!


Imorgon ska vi koka varm choklad och göra lite fika som vi ska ha med oss i backen och äta utomhus framför en brinnande brasa. Mys på hög nivå. Vill vi sedan värma oss så tror jag att det blir en våffla i våffelstugan!!! Ser redan fram emot morgondagen!!!





2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni verkar ha det jättekul! Vi har lika roligt när vi tar del av Era aktiviteter. Mormor

Annika sa...

Visst är det härligt med skidsemester!? Ni ser ut att ha det superbra. Kram