fredag 4 december 2009

Vi bakar pepparkakor!

Då var det dags för årets pepparkaksbak. Elias har tjatat i säkert en vecka "ska vi inte baka pepparkakor snart". Klart att vi ska!!! Vi handlade deg och fick två som blivit över från banken (fråga inte vad vi gör på banken efter kl 15.00!!!) så massor av pepparkakor skulle det bli! Henrik stod ut i 10 minuter, Hannes i 20 och Elias i 25!! Kan ni tänka er hur långt man kommer på 25 minuter?! Inte så speciellt långt eller hur?! Så precis som förra året och året innan och.....ja ni fattar ,så var det mamma (dvs jag) som fick baka färdigt (och därmed städa undan, konstigt nog)!! Hur pepparkakorna blev, jo lika sega som de brukar men de smakar kärlek och det är ju huvudsaken, eller hur?!! Det här var skoj, men svårt!
Med mjöl på näsan och massor av charm kommer man långt!

En sockerbagare här bor i staden, tralla la la la, trallala la la!!!!!!!!!!! Om ni frågar kanske Elias kan spela den på flöjt för er!


3 kommentarer:

Gullberg sa...

Typiskt mammagöra ellerhur?

Annika sa...

Jag och Tim bakade pepparkakor idag och han var faktiskt den som stod ut längst här:-) Han gjorde i stort sett alla pepparkakor men undanplockandet var mammans jobb här också...

Familjen Andersson Ewald sa...

jag vet vad man gör på banken efter tre! Tack för det!