lördag 18 april 2009

Lugna, sköna lördag!

Idag är det lördag, solen skiner och vi har varit lediga hela dagen! Härligt! Elias har spelat tennis och pappa och Hannes var med honom (mamma fick äran att vara hemma och städa...). På tennisen har Hannes hittat en kompis som heter Lovisa och de tränar lika mycket som tennisspelarna gör (de är nog i vägen ibland, men, men....) genom att springa fram och tillbaka, fram och tillbaka......

Sen var vi på Burlöv och åt lunch och mamma fick gå själv en litenstund och fick till slut tag på ett par byxor. Hatar att prova byxor, antingen så är byxorna för små eller så är mina lår för stora, suck....!!!!!! Ja, ja det blir väl till att träna lite till antar jag!

Sen var det lek i trädgården och på lekplatsen hela eftermiddagen. Elias lekte med Elias och Hannes och mamma vattnade blommorna och pappa tränade! Imorgon så måste pappa åka och prata med polisen, för de har haft tjuvar på hans jobb idag, så vi får fixa simningen själva, men det ordnar vi galant! Sen får mamma träna på eftermiddagen istället (tänk stranden 2009, stranden2009, så kommer motivationen i ett huj!!!!).

Trevlig kväll!

Inga kommentarer: