söndag 5 april 2009

Idag har vi helt glömt bort kameran, men det har varit en dag med full aktivitet. Det började med att mamma tränade, ni vet beach 2009.........

Elias var på kalas hos Ronja, verkade som om han hade haft roligt.......

Sen kom bästa, bästa kusin Noah hit och de lekte, och lekte och lekte ända till Lotta och Selma kom för att hämta hem Noah. Tror att om Noah hade fått bestämma så hade han stannat en stund till, tiden går fort när man har roligt.

Farmor och farfar hann också med en snabb fika i eftermiddag. De laddar inför morgondagen då de ska passa busungarna hela dagen.

Sen har vi även hunnit med att plantera lite rabarber och krusbär. Insåg även att vi måste ta ett tag med gräsmattan. Blir till påsk. Tur att vi har bjudit familjerna Andersson och Hörtewall på middag. De trodde nog att de bara skulle få lata sig, ha! Icke!

Tro det eller ej, men vi har faktiskt även hunnit med att premiärgrilla. Det blev kotlett, ratatouille och jasminris. Till det drack barnen året pepsi Max och vi drack vin som jag fick av en snäll och tacksam kund!

Nu bygger killarna lego och klockan är redan åtta.
Sov gott!

1 kommentar:

Familjen Andersson Ewald sa...

Puh tänk man klarar sig undan att hjälpa till eftersom det bara var fam Andersson å Hörtewall, iblandär det tur att vara en Ewald. Ses på söndag!