torsdag 1 januari 2009

GOTT NYTT ÅR 2009!!!!!

I år var vi i Eslöv och firade nyår med Cissi, Jesper, Erik, Annika, Henke, Tim och Max! Tack snälla för god mat och trevligt sällskap. Helt fantastiskt att barnen höll ut precis hela kvällen (och natten med för den delen). Hannes somnade i bilen innan vi hade hunnit ut från Eslöv (men då var ju klockan halv två så det var kanske inte så konstigt). Elias spelade datorspel hela vägen hem och höll sig faktiskt vaken. Annika, mästerfotografen testar sin kamera, och Max tittar imponerat på. Wow, vilken mamma jag har!
Henke, Jepser och Cissi har ätit förrätt och väntar nu på oxfilén, gott!!!

De här två var coola polare hela kvällen. De satt tätt ihop och spelade spel (de pausade ett tag och lekte lite med Eriks lego också för att sedan återgå till dataspelet). De var riktigt gulliga ihop, men det skulle de nog inte vilja att vi sa högt. Det börjar bli stora killar det här.


Dags för raketer. Det var riktigt skönt att komma ut ett tag i friska luften och hjälp vad mycket raketer det var i år (fast det säger vi ju varje år). Tim och Elias tyckte att det var häftigt med alla raketer och sprang runt för fullt där ute.




Här är två andra killar som också hittade varandra under kvällen (Erik var också med och lekte med dem, men just här håller Erik på att somna i soffan). Härligt med kompisar.
GOTT NYTT ÅR!!!!




Inga kommentarer: