fredag 31 oktober 2014

Haverdal

Haverdal by morning
 Nu är vi äntligen i Haverdal och njuter av några dagars ledighet. Vi möttes av strålande solsken och 15 grader när vi kom upp. Barnen och bästa kusinen Noah stack direkt till stranden för lite jakt med Nerf och allmänt stoj. Så semestern fick börja med att bära in, packa upp, handla, laga mat, bädda..... ja riktig semester-feeling. Pernilla vilade upp sig hemma första dygnet.
Vår stuga
 Stugan är jättefin och ligger bara ett stenkast från havet. Mörkret är kompakt på natten och står man helt stilla utanför huset så hör man bara vinden och havets brus. Snacka om energiskapare....
Hoppa över en stril ström är alltid kul
 På torsdagen kom mormor, morfar och bästa kusin Selma på besök. Vi var nog på stranden och i skogen precis hela dagen. På kvällen blev det skiftbyte i stugan då Noah åkte med hem och Pernilla kom upp med tåget. Tack Noah, alltid lika kul när du är med. (PS Din tandborste är kvar! Hur skall det nu gå med tandhygienen?)
3 busar på stranden

Även i Haverdal finns ett Mount Everest

Ullared inne i Ullared
 Fredagen bjöd på ganska sjaskigt väder så vi åkte till Ullared och laddade inför vintern. Nu förstår jag varför alla tycker det är rena julafton att åka till Ullared! Det kostar skjortan och det är bara barnen som får grejor. Har man tur blir det ett par kalsonger eller så :-)
Elias och Hannes med nyinköpta Nerfar
Efter lite fika så försvann barnen och Pernilla till stranden för lite Nerf-War medan jag spände på joggingskorna och gjorde Haverdal-by-running. Nu blir det nyrökt lax, romsås och potatis. Mums :-)

Inga kommentarer: