söndag 12 januari 2014

Då var vi igång på nytt!

Dags att träna tennis

Bio med kusinen


Att längta efter lego!


Elias tränar Longboard
Vi fick verkligen en välbehövlig start på 2014! Sol, värme, lugn och ro! Jag började att arbeta i tisdags, men det märktes att folk fortfarande hade semester och det var mest administration hela dagen, vilket kanske var tur för det kändes som om hjärnan fortfarande var kvar på Lanzarote medan kroppen befann sig på jobbet....... Barnen hade studiedag så de var hemma och hade det skönt!

Veckan fortsatte sedan med skola och jobb och aktiviteterna började så smått. Både tennis och bandyträningen började den här veckan och både Elias och Hannes verkade tycka det var skoj att komma igång med träningen igen. Nästa vecka börjar Kulturskolan med trumpet, orkester och dans!

Igår var vi på bio i Höllviken tillsammans med bästa kusinen Noah! Hade en mysig eftermiddag och barnen tyckte filmen var bra! Personligen tyckte jag nog att första filmen var bättre än andra, men det är ju en smaksak.....

Idag har vi tvättat, tränat och Hannes har lekt med sina kompisar M och F. Elias har fixat med sin trumpet, hjälpt Henrik utomhus, fångat ytterligare en mus på vinden över carporten (varför måste de tvunget hålla till på vår vind, bläää) och tränat att åka på sin Longboard som han fick i julklapp.

Nu väntar en ny vecka med allt vad det innebär! Henrik ska en vända till Småland, barnen ska på aktiviter och läxorna har satt igång på allvar igen. Till helgen är det bandymatcher (tror vi) och middag med vänner och familj!

Vi har börjat att se på Homeland och efter tre avsnitt tror jag att vi båda tycker att den verkar riktigt bra!

Ha det bra och "ta hand om varandra där ute"!

3 kommentarer:

inga och ronny sa...

Ha det så bra. Vi ses!

inga och ronny sa...

Ha det så bra. Vi ses!

inga och ronny sa...

Ha det så bra. Vi ses!