lördag 16 november 2013

Tiden rusar iväg......

Lillebror och mormor väntar på Bamsekonsert
 Tiden bara rusar iväg! Plötsligt har det gått flera veckor och vi har liksom inte hunnit med! Veckorna kantas av skola, arbete, trumpet, orkester, tennis, bandy dans, träning och så försöker vi att ses lite då och då över en middag! November har varit sjukt intensiv, rolig och lite jobbig mellan varven.

Den här veckan har Pernilla varit på utbildning i Bålsta (önskar jag hade kunnat skriva Stockholm, men tyvärr, Bålsta, mitt ute i "nowhere" dit inte ens taxichauffören hittade) och Henrik och barnen har varit hemma.


......liksom Panda!!!
 Idag är det lördag och Hannes har varit hos sin kompis L och passat en liten 4 månaders hund. Verkar ha varit ganska jobbigt, men roligt! Elias orkester Little Big Band har haft Bamsekonsert i Vellinge Konserthus. Otroligt vad duktiga de är och vi blir så himla stolta över vår trumpetare! Vilka kompisar de är i den här orkestern och så himla duktiga de är! Hannes hade sin Panda med sig, det var ju faktiskt Bamsekonsert!
Världens bästa 12-åriga trumpetare!

Rolig konsert!

Trumpeteri på hög nivå!
Nu firar vi lördag kväll, med pizza (vi har faktiskt tränat båda två idag), vin till oss och läsk till barnen. Sen landar vi framför tv:n och Downtown Abbey! Mysig lördag!!!

2 kommentarer:

mormor och morfar sa...

Tack för en trevlig och rolig Bamse-konsert. Vi njöt och beundrade barnen. Jätteduktiga.

Farmor och farfar sa...

Elias, jätteduktig på trumpet.
Stolta farföräldrar