onsdag 1 maj 2013

Första maj och Skanör!

Duktiga, duktiga Elias!


 Första maj har Elias orkester som tradition att spela i Skanör. Det är den gamla livbåten som ska sjösättas och orkestern spela fanfar och lite andra klassiska melodier i en enda salig blandning. Barnen är otroligt duktiga och vi tycker såklart att trumpetarna är bäst, men vi är ju lite partiska i målet om man säger som så.....
Elias och hans trumpetlärare Christer


Livbåt på land....
 Den gamla livbåten är riktigt fin, sen vet jag inte riktigt om den uppfyller alla krav på hur en bra livbåt ska vara. Men den används nog mest av entusiasterna med blåa kläder och halvroliga mössor (med grön eller röd tofs, ja ni vet, höger eller vänster.......).

Elias har skaffat sig en tapper skara av supportrar som kommer och lyssnar när han spelar. Gulligt av er alla att dyka upp och han uppskattar det supermycket, även om han inte alltid uttrycker det i ord!
.....och i vatten!

Lillebror
En trogen supporter är lillebror. Han tyckte dock att det var lite orättvist att han inte fick låna en telefon att spela på under tiden Elias uppträdde för "det gjorde faktiskt Elias när han var och kollade på min bandymatch"! Livet är tufft för en sju-åring!

Efter allt spelande var det gott med årets första glass i solskenet i Skanörs hamn och vi passade på att handla hem lite rökt lax och grillade räkor som vi nu har njutit av tillsammans med ett glas vitt vin. En onsdag, bara det, men vilken härlig onsdag sedan!

Kram!

2 kommentarer:

mormor sa...

En skön dag i hamnen. En jätteduktig Elias i en härlig orkester.

Farmor och farfar sa...

Med Elias i spetsen var trumpetarna "outstanding"