onsdag 27 juni 2012

Pingvinen silver!!

Pingvinen Silver
Hannes går på sommarsimskola! Varje dag klockan 16.00 i tre veckor! Det är ett pusslande utan dess like och det är tur att vi har farmor/farfar och mormor/morfar som kan rycka in och hjälpa oss ibland. Fast egentligen så slåss vi lite, jag och Henrik, om att få lämna på den här simningen. Vårt Friskis Gym ligger nämligen i samma byggnad och på sommaren så tar simningen 50 minuter så man hinner köra ett pass på crosstrainern eller på löpbandet under tiden Hannes simmar! Inte dumt alls!!!! Men det gäller att slänga in ungen på simningen för vi är väl en 5-10 föräldrar som har kommit på samma briljanta idé och alla vill få ut max av träningen så vill man ha en crosstrainer så gäller det att armbåga sig fram!

När det sedan visar sig att sommarsimskolan (till skillnad från den andra halvkassa simskolan som det brukar vara en gång i veckan, med halvinspirerade tjejer som tränare, som hellre jämför solbränna och kollar på sina hypermoderna telefoner än att lära några små barn att simma) ger resultat då är det ännu roligare! Idag simmade Hannes bröstsim från ena kanten till den andra (15 meter) utan att stanna och för detta belönades han med Pingvinen Silver!!!! Det var en nöjd lillebror som kom ut från omklädningsrummet (nej, man får inte följa med dem in, så de får klara sig själva i omklädningsrummet så vi brukar få duscha lite hemma också, så just nu duschar Hannes si så där 8-10 gånger i veckan!!) och hans glada skratt hördes långt ut på parkeringen! Duktiga, duktiga, duktiga Hannes!!!!!!!!!

Elias har varit hemma från fritids idag och hängt med sin kompis Anton hela dagen. De cyklade in till byn och käkade lunch på gatuköket!!!!! Fatta,vid gatuköket, de börjar ju att bli stora, väldigt stora!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om det varit en lyckad dag för Hannes och Elias. Vad dom börjar bli stora. Både skönt och lite vemodigt. Grattis till märket Hannes. Mormor.

Anonym sa...

Grattis till en välförtjänt "Pingvin"/farmor