söndag 29 april 2012

Härlig söndag!!!

Tre glada kusiner

Elias, innan han blev åksjuk.....

Vi sitter längst fram!

Tjohoo!!!
Idag har det varit en fartfylld söndag! Jag, Elias och Hannes började dagen med att åka till Magleholm och deras skolada för att fynda sandaler inför, en förhoppningsvis varm och solig, sommar!

Efter lite lunch så åkte jag och Hannes till Vanningen då det var dags för simskola. Idag var det bara tre barn på simskolan och vi trodde först att vi hade missat något, men nej då. Kanske att de andra redan hade börjat att fira Valborg?!

Efter simningen mötte vi upp Noah och Elias som kom med spark till Vanningen och Henrik som tog en promenad dit. Sen rockade vi loss på det traditionella Valborgstivolit. Det är inte stort, men tillräckligt för att roa en timme eller två! Noah och Elias åkte fyra karuseller på raken som gick framåt och bakåt och till vänster och höger och..... Till slut blev det för mycket för Elias som mådde pyton (tror jag det) och var vit som ett spöke i ansiktet. Hannes var mycket nöjd där han satt mellan bästa kusinen  och storebror och for som en vante fram och tillbaka. Inte dumt alls att ha två stora killar som tar hand om en ibland! Tror också att det var ganska så okej att åka lite med mamma och pappa..........

Väl hemma igen så blev det en glass, lite arbete med uteplatsen (i blåsten), sen lite mat och nu slappar vi lite framför tv:n allihopa. Imorgon är det jobb för mig medan Elias och Hannes ska leka med barnen Lundahl medan Henrik hjälper Johan och Annika att lägga marksten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fy katten! Jag förstår stackars Elias. Det kan bli för mycket av det goda ibland. Mormor