måndag 6 februari 2012

Hannes spelar innebandy

Idag fick Hannes prova på att spela innebandy. Morgonen började med att Hannes prompt påpekade att innebandy faktiskt var tråkigt. Efter lite manande att man kan ju i alla fall prova innan man bestämmer sig för att det är tråkigt så beslutade Hannes sig för att ge det en chans.

Innebandyn bestod i mest lek och mindre lir, men den blivande världsmästaren verkade ha kul. När det återstod 10 minuter av träningen så ville alla barnen spela match, och så fick det bli. En boll, 3 ungar i varje lag som jagade frenetiskt = mycket spännande. Hannes blir inbytt, högt tempo, alla springer mot moståndarlagets mål och jagar bollen som galna tjurar. Då hittar Hannes en egen boll och börjar lira med i lagom lugnt tempo. Tränaren som inser att nu finns det två bollar på planen får, vänligen men bestämt, förklara för unge Hannes att man bara har en boll när man spelar innebandy och det är den han skall jaga.

Ja, så det kan gå i en världsmästares dagbok.

Nåja, han var nöjd och ville prova igen nästa vecka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga Hannes! mormor

Lotta sa...

Go Hannes, Go Hannes, Go Hannes!

Annika sa...

Smart av Hannes med egen boll! Då behöver han ju inte jaga den andra och framförallt kan han själv bestämma om han vill springa ;))

Anonym sa...

Jag tyckte det var ett bra förslag med en egen boll, då kan man ju göra mål på motståndarna när inte någon annan tittar på!!!!

Kram till kämpen från farmor