onsdag 15 juli 2009

Mysig dag i Hörby!

Idag har vi varit i Hörby och haft en mysig dag hemma hos Kristina, Louise och Felicia. Barnen lekte och badade. Det gick lite i "odjurens tecken idag". Dagen innefattade både hemska myggbett som kliade och Kristina fick ett getingstick. Så det var nog mest synd om henne trots allt, även om Annikas myggbett inte gick av för hackor. Tänk att det faktiskt finns någon som får värre myggbett än vad jag får, helt otroligt. Elias, Hannes, Louise och Felicia väntar på att Max och Tim ska komma och leka med dem.
Söta systrarna Andersson. Snart kryper den lilla och då får Louise minsann passa sina saker för den här lilla tjejen äter på det mesta! "En brödkorg, mums"!!!!!


Så här söt kan man vara en varm sommardag i juli!

Eller kanske så här!!! Max i tuff fotbollströja och keps. Max ville inte bada i vattenspridaren, men vi fick ju höra hur varmt det hade varit i vattnet i Spanien och tro jag då att man inte vill bada i en kall vattenspridare!



De andra barnen som inte förstår bättre badade i det kalla vattnet. Men roligt hade de och det är ju det viktigaste! Tack för en trevlig dag och hoppas att vi ses snart igen!




Inga kommentarer: