söndag 29 juni 2008

Grillkväll!

Igår hade vi en väldigt trevlig kväll tillsammans med Anna, Philippe, Vilma, Kristina, Mathias och Louise. Det blev en kväll med mycket prat och glada skratt! Vi skulle såklart ha suttit ute, men regnet öste ner (stackars Philippe fick jaga en glad Vilma som ville gunga, trots regnet).
Mathias, Philippe och Henrik.
Elias och Louise leker med Elias rymdskepp. Undrar om Louise kanin fick följa med? Louise som alltid brukar vara den som håller ut längst av alla barnen kröp upp i mammas famn vid halv-elva tiden och somnade så gott. Hur mysigt som helst, men vi som känner Louise gapade av förvåning!
Hannes och Vilma (som verkligen har ärvt sin mammas ögon!). Det syntes lång väg att de här två är lika gamla för de gjorde precis samma saker. Här sitter de i soffan i sina fina pyjamasar och tittar på Nicke Nyfiken och äter chips så det står stod ut genom öronen! Vilma gick t o m så långt att Hannes fick en kram, men han var nog mest rädd för att hon skulle ta hans chips.

2 kommentarer:

Familjen Andersson Ewald sa...

inte konstigt att Louise somnade i min famn. Idag har hon 40 graders feber hoppas att hon inte bar på något igår som har smittat er andra.

Familjen Andersson Ewald sa...

Tack för en trevlig kväll och god mat!